Halkeaman korjaus vai lasin vaihto?

Korjaa kiveniskemä heti. Voit säästää satasia.

Kiveniskemiä ja tuulilasivaurioita tulee nykyisin autoihin paljon useammin kuin ennen. Valitettavasti pienestäkin kiveniskemästä voi äkkiä kasvaa iso vahinko. Suorita lasinkorjauksen ensiaputoimet heti ja selvitä samalla, onko sinulla tuulilasivakuutus ja missä laajuudessa se korvaa vahingon.

Oikea ensiapu!
Edessä lasin vaihto

Tuulilasia vaihtaessa autoon on asennettava ominaisuuksiltaan samanlainen tuulilasi kuin mikä alkuperäinen oli. Esimerkiksi alun perin sadetunnistimella varustettuun tuulilasiin ei saa vaihtaa ilman tunnistinta olevaa tuulilasia, koska pyyhkimien toimintaan voi tulla vakavia häiriöitä.

Ammattilainen osaa

Lasi kannattaa vaihdattaa Toyota-ammattilaisella. Valtuutetun Toyota-jälleenmyyjän asentama lasi on taatusti vaatimusten mukainen. Osaavan ammattilaisen asentamana lasi toimiin myös ennakoidulla tavalla ja autosi turvallisuus säilyy alkuperäisellä tasolla.

Ota tuulilasivakuutus!

Tuulilasivakuutus kannattaa ottaa. Tuulilasivahinkoja tapahtuu Suomessa vuosittain yli 100 000 eli enemmän kuin törmäysvahinkoja. Ja koska lasit ovat varsinkin uusissa autoissa hintavia, lasivakuutus kannattaa ottaa.

Tutustu Toyota-autoilijoille tarkoitettuun Toyota Vakuutuksen lasiturvaan ja sen ehtoihin.

Edessä lasin vaihto? Hinnat alkaen 000 €.