Kattava varustepaketti nopeimmille rajoitettuun erään Toyota Proace -pakettiautoja

Kun työkaverinasi on Toyota Proace -pakettiauto, voit keskittyä olennaiseen: itse työhön, luottamuksen rakentamiseen, aikataulujen ja lupausten pitämiseen, ehkä jopa odotusten ylittämiseen. Meiltä nyt rajoitettuun erään Toyota Proace -malleja Valmiina ajoon -varustepaketti erikoishintaan 650 €. Paketti sisältää tavaratilan täysvaneroinnin, led-lisäkaukovalon, Nokian talvirenkaat sekä vetokoukun ja sähkösarjan.

 

Ammattilaisen valinta on Toyota Proace.

 

Toyota Proace -pakettiauto on ammattilaisen mittainen työväline. Valittavanasi on kolme korimallia tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla sekä kattavilla vakiovarusteilla: vakiovarusteluun kuuluvat mm. mm. vakionopeussäädin, Smart Cargo -älykäs tavaratilan muunneltavuus, Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin kellosarjalla ja kauko-ohjaimella sekä huippuluokan turvallisuus. 

Tarjoamme nyt lisäksi rajoitettuun erään Proace-malleja kattavan Valmiina ajoon -varustepaketin hintaan 650 €.

Kokonaisetusi jopa 3 000 €

Valmiina ajoon -varustepaketti sisältää:
  • tavaratilan täysvaneroinnin (lattia-, seinä- ja kattovanerointi sekä led-sisäkattovalo)
  • Seeker Venom -led-lisäkaukovalon
  • talvirenkaat peltivantein
  • vetokoukun ja sähkösarjan

Talvirenkaiksi voit valita mieltymystesi mukaan Nokian kitka- tai nastarenkaat. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja koskee rajoitettua erää autoja (ei tehdastilausmalleja).

Kampanjaehdot
Tarjous koskee uusia asiakastilauksia ja on voimassa rajoitetun ajan. Kampanjamalleja on rajoitettu erä (ei tehdastilausmallit) ja ne on rekisteröitävä vuoden 2020 aikana. Kuvan auto erikoisvarustein.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot