Hybridien ykköskenttä

Suomen suosituin sähköistetty mallisto Toyotalta

Suomen suosituimman automerkin sähköistetty ykköskenttä on täynnä luottopelaajia. Toyota on valittu Suomen luotetuimmaksi automerkiksi 19 kertaa peräkkäin.*

Hybridien ykköskentässä pelaavat suomalaisten ylivoimainen suosikki* Corolla, urheilullinen ja tyylikäs Toyota C-HR sekä tehokas RAV4. Ketteryyttä kokoonpanoon tuovat lisää kompakti Yaris Cross sekä positiivisella energialla ladattu Yaris.

Uusi Toyota Easy Yksityisleasing on nyt saatavilla lähes koko henkilöautomallistoon. Toyota Easy Yksityisleasing on hämmästyttävän helppo tapa hankkia Toyota.

* Tietolähteet. Suomen suosituin automerkki: Henkilöautojen ensirekisteröinnit 1−4/2022, Netwheels Oy, Mittaristo & Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri. Suomen luotetuin automerkki: Luotetuin Merkki 2022 -tutkimus, www.luotetuinmerkki.fi. Kuvien autot erikoisvarustein.

 

Varaa koeajo

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid

Tyylikäs, tehokas ja hauska ajettava. Corolla on todellinen modernin ajan ikoni. Olipa elämäntyylisi mikä hyvänsä ja valitsitpa minkä korimallin tahansa, pääset aina nauttimaan Toyotan itselataavan hybridin eduista. Ajaminen uudelle TNGA-pohjalevylle rakentuvalla Corollalla on yksinkertaisesti hauskaa. Voimanlähteeksi voit valita joko 1.8 tai 2.0-litraiseen moottoriin perustuvan hybridivoimalinjan.

 

Tutustu malliin

Toyota C-HR Hybrid

Uskalla erottua, uskalla hämmentää, uskalla olla erikoislaatuinen. Toyota C-HR Hybrid -mallin särmä muotoilu alleviivaa dynaamisuutta, voimaa ja tehokkuutta. Se ei pyydä anteeksi olemassaoloaan. Anna Toyota C-HR:n viedä sinut kohti elämän tarjoamia seikkailuja.

 

Tutustu malliin

Toyota RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid -mallissa yhdistyvät uuden aikakauden 218 hv:n hybridivoima ja luokkansa paras polttoainetaloudellisuus. TNGA-alustarakenne takaa vakaan ajoelämyksen sekä reilusti tilaa. Ison auton turvallisuuden täydentää kattava Toyota Safety Sense -varustelu vakiona.

 

Tutustu malliin

Toyota Yaris Hybrid

Yaris on intohimolla suunniteltu raikas kokonaisuus. Energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.

 

Tutustu malliin

Toyota Yaris Cross Hybrid

Täysin uusi Yaris Cross Hybrid on kompakti crossover, joka yhdistää kaupunkiauton ketteryyden vankkaan olemukseen vakuuttavalla tavalla. Sen korkea istuma-asento ja näyttävä muotoilu tarjoavat sinulle kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. Uutuuden pellin alla sykkii Toyotan luotettava, itselataava hybriditeknologia, jonka ansiosta ajat jopa puolet ajasta sähköllä.

 

Tutustu malliin

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät

Toyota Easy Osamaksu mahdollistaa elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan auton hankinnan joustavalla ja huolettomalla tavalla. Sopimukseen kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja järkevän kuukausierän – ilman huolta arvon alenemisesta. Tutustu Toyota Easy Osamaksuun:

Tutustu Easy Osamaksuun

Toyota Easy Yksityisleasing on auton pitkäaikaista vuokraamista ilman omistamisen huolia. Palvelu on suunnattu sinulle, joka haluat uuden auton 2–4 vuodeksi käyttöösi ennalta sovitulla kuukausierällä, joka sisältää mm. huollot, korjaukset ja kahdet renkaat. Sopimuksen lopussa vain palautat auton myyjäliikkeeseen.

Tutustu Easy Yksityisleasingiin

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot