Toyota Rent

Toyota Rentistä auto helposti ja vaivattomasti päiväksi tai vaikka vuodeksi
Toimipisteemme yhteydessä toimivan Toyota-Rentin valikoimasta löydät Toyotan suositut henkilö- ja tavara-automallit - oman autosi huollon ajaksi, muuttoon, edustuskäyttöön tai vaikka lomamatkalle Eurooppaan. Vuokrasopimuksen voit tehdä helposti ja joustavasti päiväksi tai vaikka vuodeksi.

Mikäli alla olevasta mallistosta ei löydy tarpeisiinne sopivaa autoa, ottakaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla Toyota Rent Porvoo tai puhelimitse (019) 524 7711

Toyota Rent -mallisto

 • Auris
  Auris Hinta alkaen: 57.00 € / vrk. Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 57.00 €|Viikonloppu 101.00 €|Viikko 341.00 €

  Auris on uudistunut sisältä ja ulkoa. Se on yhä luokkansa ainoa wagon, jonka saa myös todella mukavana hybridinä, ja nyt moottorivalikoimassa on myös odotettu, suorituskykyinen 1.2 T -bensiiniturbomoottori. Runsaaseen varusteluun kuuluvat Active-tasosta alkaen mm. kosketusnäytöllinen Toyota Touch -mediakeskus peruutuskameralla, 16” kevytmetallivanteet sekä vakionopeussäädin. Valitsemalla Toyota Safety Sense -paketin turvallisuusvarusteet saat luokkaansa suurempaa turvallisuutta.

 • Avensis
  Avensis Hinta alkaen: 81.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 81.00 €|Viikonloppu 146.00 €|Viikko 481.00 € Henkilöt: 5

  Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja erittäin dynaaminen uusi ulkonäkö – kyseessä on täysin uudistunut Avensis. Se muuttaa muun muassa käsitykset turvallisuuden standardeista tuoden Toyota-mallistoon ensimmäistä kertaa vakiona, lasersensoreihin ja kameraan perustuvat ennakoivat Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet, jotka auttavat välttämään onnettomuuksia. Se on kuin saisit käyttöösi kuudennen aistin.

 • Proace
  Proace Hinta alkaen: 89.00 € / vrk. Henkilöt: 3 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 89.00 €|Viikonloppu 173.00 €|Viikko 607.00 € Henkilöt: 3

  Toyota Proace on ammattilaisen mittainen työväline. Neljä taloudellista dieselmoottoria, kolme vaihteistoa sekä kolme korimallia takaavat Proacen vetovoiman. Kuormatilaan saa lähes metrin lisää pituutta Smart Cargo -läpilastausluukun avaamalla ja vakiovarusteluun kuuluvat mm. Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus. Räätälöimme niin varustelun, rahoituksen, huoltosopimuksen kuin vakuutuksenkin vaatimustesi mukaan.


Kuvan auto ei välttämättä vastaa täysin varattavissa olevaa autoa. Auton tarkka malli täsmentyy varausvahvistuksen yhteydessä haluamallanne yhteydenottomuodolla. Yllä olevat hinnat sisältävät 100 km/vrk, ei polttoaineita. Ylikilometrikorvaus on 0,30 €/km. Viikonloppuhinnat sisältävät 250 km.

Yleiset vuokrausehdot

1. Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus. Alaikäraja on 20 vuotta ja joissakin autoryhmissä 24 vuotta.

2. Hinnat eivät sisällä polttoainetta. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täytettynä. Mikäli auto palautetaan tankkaamattomana, peritään polttoaineen lisäksi 10 € palvelumaksu.

3. Vuokraaja on vastuussa aiheuttamistaan sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.

4. Vuokrahintaan sisältyy kasko-vakuutus, jonka omavastuu on 500 euroa. Vakuutus ei korvaa autolle itse aiheutettuja vahinkoja esim. verhoilu, alusta jne.

5. Arvioitu vuokra peritään ennakkoon. Vähimmäisennakkomaksu on 500 euroa. Maksuvälineenä hyväksytään luottokorteista Visa ja Mastercard. (esim. Visa Electron ei ole luottokortti). Käteismaksu on mahdollinen vuokrauksen päätyttyä, kun luottokorttia on käytetty vakuutena.

6. Viikonloppupaketit ovat voimassa perjantai-iltapäivästä maanantai-aamuun.

Varaa auto - Toyota Rent

Kiitos!
Auton merkki, malli

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Auton nouto

Päivämäärä

Klo.

Auton palautus

Päivämäärä

Klo.

Lisätiedot

Anna lisätietoja matkastasi tai erityistoivomuksista auton suhteen.

* Pakolliset tiedot

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje